Műsorváltozás

2012.10.17. 22:17

A kedves olvasóknak (már ha vannak ketten...) akik eddig követték a blogot, feltűnhetett, hogy augusztus eleje óta nem igazán mozgott itt semmi, maximum a pókháló nőtt. Ennek több oka volt, többek között az is, hogy a szerzőnek hirtelen sok egyéb tennivalója is akadt, de a legfontosabb az volt, hogy magam is elégedetlen voltam azzal a tartalommal, amit sikerült itt szépen összehordanom. "Kilóra" megvolt sok minden, de valahogy nem jött át az, amit és ahogyan mondani szerettem volna.

Ezért egy darabig kreatív szabadságot adtam magamnak, és hagytam, hogy ülepedjenek bennem a dolgok: mire is szánom ezeket a hasábokat? Mit szeretnék itt elmondani? Azóta eltelt két egész és egy fél hónap, és azt hiszem, most már tudom. Vagy legalábbis azt, hogy merre szeretnék elindulni. 

Mostantól újra rendszeresebben lesznek bejegyzések, de a stílus és részben a tartalom is más lesz.

Akit érdekel, tartson velem! 

A bejegyzés trackback címe:

https://futolag.blog.hu/api/trackback/id/tr424855090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása