Ráncfelvarrás

2012.11.04. 13:54

Ahogyan gondolom, már első pillanatra szemmel látható, volt egy kis ráncfelvarrás. Nem nálam, én már aligha leszek tőle szebb :-), hanem a blogon.

A cél az volt, hogy az eddigi arculat kicsit egyénibb legyen... de nem biztos, hogy ez lesz a végleges. Úgyhogy nagyon nem kell meglepődni, ha még kisebb változások elő fognak fordulni, pláne, ahogy jobban beleásom magam a HTML és a CSS rejtelmeibe. :-D

Az oldalsó dobozok átrendezése mellett megjelent egy új kategória is: a "Mások, akiket én is olvasok" című linkgyűjteményben olyan blogok, oldalak fognak szerepelni, amelyeket én is olvasok, és ennek a blognak a szellemiségével rokonnak érzek. Bátorítok minden kedves olvasót, hogy látogassa meg őket. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://futolag.blog.hu/api/trackback/id/tr864888530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása